dimecres, 11 de maig de 2011

Àpats de carmanyola


Aquest dilluns va tenir lloc a l’Estació jove de Girona la primera sessió d’Àpats de carmanyola, un curs de dos dies que pretén apropar l’alimentació fàcil i saludable als joves.

La sessió va començar amb una part teòrica molt dinàmica i participativa. Conceptes clau, pinzellades de temes alimentaris, curiositats i respostes a totes les preguntes dels joves inquiets que van participar al taller.
Seguidament l’aula va canviar d’imatge i es va convertir en cuina en directe. Els sucs gàstrics i la salivera van començar a fer de les seves quan la ceba del sofregit anava agafant color i els cigronets feien xup-xup.
Mentre cuinàvem vam explicar les virtuts, propietats i avantatges d’emportar-se la carmanyola. Detalls de cocció, idees originals i trucs fàcils.
Vam cuinar 3 plats, equilibrats en si mateixos i que ens serviran per endur-nos a la feina, la universitat o d’excursió!

- Macarrons casolans
- Amanida de pollastre a l'ast
- Cigronets amb verduretes i peix blau.



Que vaig de gust i la setmana que bé, més.

1 comentari: