dilluns, 30 de maig de 2011

La dietista al Cuines

Benvolguts lectors, aquesta vegada hem trigat a penjar el post, diuen que allò que és bo es fa esperar.
La nostra dietista-nutricionista surt al programa Cuines de TV3 fent una recepta de cananes.

foto de Peixos de Palamós
Aprofitem la vinentesa per parlar d'aquest ingredient.
Les cananes (Todarotes Sagittatus) és un cefalòpode semblant al calamar, peròo amb una carn una mica més dura i consistent. Per diferenciar-les dels calamars us podeu fixar amb els tentacles, que són més grossos i amb una petita serra a la punta i unes "ales" que tenen a la caputxa.
És un ingredient ric en proteïnes de bona qualitat, poc greix. Necessiten una cocció llarga per estovar la carn i fer-los més digeribles.

Un aliment apte per a tota la família, barat i versàtil a la cuina. Anirant molt bé en preparacions amb suc o salsa (com la que vam fer a TV3) i també per fer arrossos mariners.

Esperem que us agradi, bon profit!

1 comentari:

  1. Molt bona actuació al cuines!!!

    Però clar, respecte al peu de foto, val a dir que no es pot anomenar peix a la canana, sinó mol·lusc, cefalòpode com molt bé has explicat :D.

    Aviam si aviat publiques una nova receptee :P

    ResponElimina