dijous, 2 d’agost de 2012

Préssecs amb menta

Sóc del parer de facilitar les tasques quotidianes i gaudir amb la màxima senzillesa possible del que anem fent. Aquesta màxima l'aplico també a la cuina de cada dia, la que toca fer amb poc temps i que caldria gaudir com un àpat de diumenge.

Avui a l'hora de dinar a casa hem fet unes postres d'estiu saludables, refrescants, coloristes i delicioses. Es tracta dels préssecs amb menta.

A l'escenari hi pugen dos actors protagonistes: préssecs de vinya Prunus persica i fulles de menta Mentha piperita i una actriu secundària, la llimona Citrus limonum.


Per a preparar-ho només cal rentar i pelar els préssecs, tallar-los en trossos petits i posar-los en un bol. D'altra banda talleu les fulles de menta en juliana petita i les afegiu al bol. Per acabar i, evitar que s'ennegreixi, poseu-hi unes gotes de suc de llimona per damunt. Deixeu-ho reposar entre 2 i 3 hores a la nevera i ja us ho podeu menjar.

1 comentari:

  1. fàcil, ràpid i deliciós. Estic d´acord amb tu que la senzillesa no ha d´estar renyida amb la qualitat final.

    ResponElimina